Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tramp_007

24. 6. 2011 17:25
Správně tvrdíte -

- máte to prostě rádi. EU za to nemůže a už vůbec to nepodporuje. Nic jí do toho totiž není, co jíte, pokud to není zdravotně závadné.

0 0
možnosti

tuana

24. 6. 2011 15:19
koupila

jsem v Penny Sprite,má úplně jinou chuť.....

0 0
možnosti

Pepan A2

24. 6. 2011 11:54
Džemy a marmelády si doma děláme sami.

Kamarádova zkušenost - koupený džem s konzervanty nevydrží otevřený v lednici ani tři týdny a splesniví. Náš džem bez konzervantů klidně i tři měsíce, ale většinou méně, protože jej sežereme. Dodnes mi nikdo nevysvětlil, proč džem s konzervanty splesniví mnohem dříve než ten bez konzervantů.

0 0
možnosti

mamina2

24. 6. 2011 12:55
Re: Džemy a marmelády si doma děláme sami.

A nebyl to dia džem nebo džem se sníženým obsahem cukru? Ty totiž opravdu míň vydrží, cukr je totiž konzervační prostředek.

0 0
možnosti

zly.previt

24. 6. 2011 11:44
aspoň pro ty, co mají

zahradu či nějaký pozemek: vymlaťte túje a podobný šmejd, sázejte ovocné stromy, rybízy, mátu a s ovocnýma šťávama je vystaráno. A člověk ví, co pije.

0 0
možnosti

mamina2

24. 6. 2011 11:46
Re: aspoň pro ty, co mají

Skoro samej cukr;-)

0 0
možnosti

mamina2

24. 6. 2011 11:36
Míša

A odkud máte, že je Míša mražený rostlinný tuk s příchutí? Ten snad má být hlavně z tvarohu a rostlinný tuk je jen v polevě. A příchutě dřív nemíval vůbec, teď myslím existuje jahodová a meruňková.

0 0
možnosti

Sin_M

24. 6. 2011 11:46
Re: Míša

Četl jsem to na krabičce :-)

0 0
možnosti

xena123

24. 6. 2011 11:29
Jaké dvě zmrzliny byly pravé smetanové?

Díky

0 0
možnosti

APEG

24. 6. 2011 11:29
Mno..

..složení čteme už dávno. Docela dobře v poměru cena složení vychází snad akorát Kuba. Jinak i od Hagen D. která je ještě dražší než zmíněná Algida, jsem čekala trochu víc. A ono nic.

Úplně nejlepší je koupit si smetanový jogurt a strčit do mrazáku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Jeden z autorů večerníčku Krysáci. Proplouvač různými médii - elektronickými i těmi tištěnými. V současnosti nejvíc zaměstnán portálem Vše o vaření, kde je šéfredaktorem.