- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ano, je trošku paradoxní, jak skvělou gastronomii zvládne spousta jedinců, fandů, ale i běžných maminek a babiček v domácích podmínkách, v porovnání s tím, co lidem předkládá spoustá "profesionálů" v restauracích.
pěkný.
Můj manžel mě chválí úplně běžně za hlavní jídlo, ovšem k moučníkům se vyjadřuje podobně: mohla by sis klidně otevřít vlastní cukrárnu (či kavárnu). U takové pochvaly se ale prakticky nelze urazit, u té "hospodské" bych se asi zarazila.
Každopádně mám teď díky vám chuť na guláš, prozradíte váš recept? Já třeba nedám dopustit na zahušťování strouhaným perníkem, je-li potřeba
Dobrý den,
recept je úplně normální a není v něm žádná vychytávka. Povedl se mi z jednoho prostého důvodu. Použil jsem zabíjačkový vývar, co jsem měl schovaný v mrazáku :-D
A protože asi nebudu moci napsat další příspěvek (málo idnesáckých zlaťáků), zareaguji i na hodnocení Krysáků. Dětem se líbí
že ten guláš je lepší jak Krisáci - ten večerníček se vám moc nepovedl, lépe řečeno vůbec nepovedl.