Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

ledvina

20. 5. 2011 10:04
Krysáci jsou skvělý!

V

0 0
možnosti
LD

ledvina

20. 5. 2011 10:17
Re: Krysáci jsou skvělý!

vlastně skvělí, achjo;-(

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

20. 5. 2011 9:55
Hezky clanek

Ano, je trošku paradoxní, jak skvělou gastronomii zvládne spousta jedinců, fandů, ale i běžných maminek a babiček v domácích podmínkách, v porovnání s tím, co lidem předkládá spoustá "profesionálů" v restauracích. ;-(

0 0
možnosti
IB

isabell

20. 5. 2011 9:34
...

;-D R^ pěkný.

Můj manžel mě chválí úplně běžně za hlavní jídlo, ovšem k moučníkům se vyjadřuje podobně: mohla by sis klidně otevřít vlastní cukrárnu (či kavárnu). U takové pochvaly se ale prakticky nelze urazit, u té "hospodské" bych se asi zarazila.

 Každopádně mám teď díky vám chuť na guláš, prozradíte váš recept? Já třeba nedám dopustit na zahušťování strouhaným perníkem, je-li potřeba ;-)

0 0
možnosti
S

Sin_M

20. 5. 2011 9:37
Re: ...

Dobrý den,

recept je úplně normální a není v něm žádná vychytávka. Povedl se mi z jednoho prostého důvodu. Použil jsem zabíjačkový vývar, co jsem měl schovaný v mrazáku :-D

A protože asi nebudu moci napsat další příspěvek (málo idnesáckých zlaťáků), zareaguji i na hodnocení Krysáků. Dětem se líbí ;-)

0 0
možnosti
MN

miky963

20. 5. 2011 9:33
Hádejte,

na co jsem právě teď dostal velkou chuť

0 0
možnosti
T

tom1969

20. 5. 2011 9:32
oprava

Krysáci - překlep ;-D

0 0
možnosti
T

tom1969

20. 5. 2011 9:31
doufám

že ten guláš je lepší jak Krisáci - ten večerníček se vám moc nepovedl, lépe řečeno vůbec nepovedl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Jeden z autorů večerníčku Krysáci. Proplouvač různými médii - elektronickými i těmi tištěnými. V současnosti nejvíc zaměstnán portálem Vše o vaření, kde je šéfredaktorem.