Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tramtadadá

13. 5. 2011 9:24
Proboha!

Co je Vám do toho, jak si kdo provozuje svou restauraci? Lautr nic.

0 0
možnosti

m4!_luke

12. 5. 2011 0:26
Uplne mimo

Nebudu komentovat ty vymysly o jakesi tabakove lobby, jelikoz reklama v tabakovem prumyslu je jedna z nejregulovanejsich. Nicmene autor si asi nevsiml, ze minimalne v Praze je drtiva vetsina restauraci, ktere za neco stoji, bud uplne nekuracka nebo maji pro kuraky separe. Tech ciste kurackych je mensina. Pribyva i nekurackych, respektive separovanych putyk. Pokud je autor nespokojen se soucasnym stavem, necht si otevre vlastni, nekuracky podnik. Ale at se necpe do SOUKROMYCH podniku, jelikoz ani on ani nikdo jiny nema zadne pravo je nejak omezovat. Argument s ostatnimi zememi Evropy je zcestny, stejne tak bychom mohli nasledovat napr. jejich miru zadluzeni atd.

0 0
možnosti

einorean

28. 5. 2011 10:38
Re: Uplne mimo

však taky jejich míru zadlužení úspěšně následujeme... jen si bereme špatný příklad ;-D ... můžete vysletlit, čím je ten argument zcestný, podle vás? podle mě totiž zcestný není.....

a nepleťte si reklamu a lobby, to sou dvě naprosto různé věci...

0 0
možnosti

kunk

11. 5. 2011 15:02
Vubec nesouhlasim

At si kazdy provozuje jakou restauraci chce, jaka pro nej bude nejvyhodnejsi, se kterou bude co nejvice lidi spokojeno. Kdyz si nekdo bude chtit provozovat nekurackou restauraci, at to dela.

Ale nemuzete prece nekomu jinemu rikat, ze se v jeho restauraci nesmi kourit.

0 0
možnosti

generallz

10. 5. 2011 23:40
Soukromá hospoda

Hospoda je soukromý majetek, soukromý prostor. Nic veřejného. Nic, na co by člověk měl nezadatelné právo!! Stejně jako si domů smíte pozvat koho chcete a sám rozhodnout, zda se u vás doma bude kouřit, musí mít toto právo i majitel hospody! Neexistuje nic jako právo na čistý vzduch, pokud vám tento vzduch musí někdo poskytnout proti své vůli!! Jestliže chcete znásilnit právo majitele restaurace na nakládání se svým majetkem, pak se nedá nic dělat: jste socialista a parazit. Parazit proto, že požadujete, aby někdo jiný obětoval své cíle proto, aby vám poskytl to, co chcete!! Dále například zde: http://www.blisty.cz/art/33358.html

0 0
možnosti

jinfakt

9. 5. 2011 0:06
proč se tedy nezakáže prodejtabákové výrobky

0 0
možnosti

bk89322

8. 5. 2011 14:25
A co toto

Nove kolaudovane verejne budovy (Tyka se i hospod.) musi mit bezbarierovy pristup. Jedna se o narizeni pozadujici po majiteli investici, ktera s nejvetsi pravdepodbnosti neni navratna.

Jedna se o nepripustne zasahovani do svobody majitele, ci o rozumne opatreni, zajistujici vozickarum moznost normalne zit? IMHO to druhe.

A ted je otazka, proc ma narok na sobe prizpusobenou hospodu vozickar a ne mnohem pocetnejsi nekurak?

0 0
možnosti

Antonín, topič

8. 5. 2011 18:46
Re: A co toto

Hospoda pochopitelně bezbarierový vstup mít nemusí. To by pak nebylo možné zkoulaudovat hospodu ve sklepě apod. A to možné je.

0 0
možnosti

Dagiss

8. 5. 2011 12:34
přímo

miluju ty nekuřáky,co řvou v kuřácké hospodě,že jim kuřáci smrdí pod nosem.Kuřák se v nekuřáckém podniku nedožaduje,aby si mohl zapálit,umí si venku přečíst nálepku,,ale nekuřák furt do těch kuřáckých míst poleze a furt bude brblat,jak to tam smrdí.Sakra,nelezte tam,kuřáci vám v nekuřáckých taky nekouří a nebrblaj.Jste otravní jak potkani po dlouhé zimě,vlezete všude a umíte jen nadávat a nečumět,kam jdete.

0 0
možnosti

LCypher

8. 5. 2011 21:47
Re: přímo

Já ty nekuřácké podniky bojkotuju jak jen to jde. Kdyby byli takhle důslední i tihle nekuřáci, co křičí že "musí" na pivo do zakouřené hospody, ale ono je to jedno, to jsou obvykle lidi co zajdou na pivo jednou za kvartál, ti by sami o sobě tu hospodu tržbami fakt neutáhli...

0 0
možnosti

Dvacet deka točeňáku

7. 5. 2011 19:49
Zakažte i souložení!

Kdo má ten kravál furt poslouchat!

0 0
možnosti

Dagiss

8. 5. 2011 12:26
Re: Zakažte i souložení!

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

viglib

7. 5. 2011 15:08
Zakaz koureni bude

Ono to jednou prijde. Kuraci zkratka budou kourit venku, do hospod a restauraci bude porad chodit stejne mnozstvi lidi, protoze tam nechodime kvuli koureni, ale kvuli setkavani se nebo kvuli jidlu a piti. A najednou bude po stupidnich argumentech o domnelem pravu na cosi, zakladani vlastnich podniku apod. Jen to nelze lamat pres koleno, lidi jsou tu jeste pitomi. Trpelivost.

0 0
možnosti

axax

7. 5. 2011 15:13
Re: Zakaz koureni bude

Asi tak ... Skoro všude jinde to už ale přišlo ...

0 0
možnosti

axax

7. 5. 2011 14:53
Veřejné služby je možné poskytovat

(zejména stravovací) pouze ve zdravotně nezávadném prostředí. Nemluvě o pracovním prostředí pro zaměstnance. A to místnost zamořená jedovatým nikotinovým kouřem jednoznačně není. A tím to končí. Pokud to někomu není jasné tak a) by se měl dovzdělat b) podívat se jak to vypadá ve zbytku Evropy a světa ... Anebo snad jsou všichni tam úplní blbí a jen v zasmrazeném zkorumpovaném Ceskoslovensku (poslední bašta bezohledných kuřáků) všichni osvícení ? Obávám se že ne ...

0 0
možnosti

Dagiss

8. 5. 2011 12:31
Re: Veřejné služby je možné poskytovat

kdybyste si občas četl inzerce,tak majitelé nekuřáckých provozoven když hledají personál,jasně píší,že nekuřáky a i naopak..do hospody kuřáckých kuřáky a pokud tam chce pracovat nekuřák a ví,že je místo kuřácké,je na jeho volbě,zda tam pracovat půjde či ne. A víte co mi vadí víc? Smrdutí tlusťoši zpocení až na zadku,protože jak je kuřák závislý na cigaretě,tak otylec na bůčku a alkoholici....smrdí na sto honů,blijou kde se dá a otravují slušné lidi na zastávkách žebráním o peníze.,nepočítaje agresivních ožralců za volantem.Kuřák si zapálí a pak sedne za volant,neohrozí bezpečnost jako ožralý či zfetovaný blb.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Jeden z autorů večerníčku Krysáci. Proplouvač různými médii - elektronickými i těmi tištěnými. V současnosti nejvíc zaměstnán portálem Vše o vaření, kde je šéfredaktorem.