Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Yesname

20. 4. 2011 13:31
Víte, ono je to jednoduchý

Cena piva zhruba kopíruje jeho kvalitu. No a jsou lidi, ci si kupují lahváče za 4 kačky. Těm je jedno, co pijí. Taky jsou lidi, kteří dají za pivo víc než pětkrát tolik. Jestli si myslíte, že někdo platí hodně peněz za hnusný pivo, tak se mýlíte. Pokud to zrovna nejsou snobíci, kteří jdou jen po ceně.

0 0
možnosti

Hroznej.puberťák

20. 4. 2011 13:35
Re: Víte, ono je to jednoduchý

No, zhruba... když srovnám cenu Plzně a cenu dobrého piva z hostinského pivovaru, které je lepší...

0 0
možnosti

Yesname

20. 4. 2011 14:07
Re: Víte, ono je to jednoduchý

Nojo, tobě se to kecá, ale já musím bejt lokální patriot. ;-D

Jsou lidi, který považujou Gambrinus 10 za chcanky, naopak jsou Plzeňáci, kteří nejdou do hospody, kde čepujou Budvar. Obě skupiny považuju za ujeté.

Je spousta dobrejch piv, a pokud je v hospodě umí dobře natočit, tak je v určité relaci skoro jedno, co piju, chutná mi to i to.

Ale jednoznačně zaručená kvalita je lahvový Prazdroj. Ostatní piva můžou bejt dobrý, ale taky nemusí.

Tedy to je moje přesvědčení.

0 0
možnosti

dolch

20. 4. 2011 20:37
Re: Víte, ono je to jednoduchý

Hele, taková legrácka, možná tomu nebudete věřit, ale je to pravda. Nedávno jsem u nás uspořádal takovou malou degustaci piva - na slepo. Bylo nás pět, přičemž jeden na to měl dokonce uznávané zkoušky. A výsledek? Plzeň z flašky nepoznal nikdo. Jinými slovy, pokud nevidíte etiketu, pak je ta chuť naprosto průměrná. Všechno je to jen veliký psychologický efekt. Kdybych si to nevyzkoušel na vlastní kůži, taky bych tomu nevěřil.

0 0
možnosti

Yesname

20. 4. 2011 21:20
Re: Víte, ono je to jednoduchý

To je v pohodě. Já bych zase nepoznal Budvar nebo Staropramen.

0 0
možnosti

dolch

20. 4. 2011 21:21
Re: Víte, ono je to jednoduchý

To já teď už vím, že taky ne. Ale podle flašky je poznám stoprocentně :-)

0 0
možnosti

lajika

21. 4. 2011 8:27
Re: Víte, ono je to jednoduchý

jo, to by šlo, ale já stejně nedám dopustit na Bernarda. Takovýho toho s tou porculánovou zátkou na drátek. Sváteční ležák...mmhhhhmmm

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Jeden z autorů večerníčku Krysáci. Proplouvač různými médii - elektronickými i těmi tištěnými. V současnosti nejvíc zaměstnán portálem Vše o vaření, kde je šéfredaktorem.