Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pirate

7. 5. 2011 6:55
Proč zakazovat ???

Jsem nekuřák, ale nechápu, proč se stále řeší zakouřený hospody. Už nějaký čas platí zákon, který nařizuje umístění cedule na dveřích do hospody, kde je vyznačeno zda se smí nebo nesmí kouřit. Nikdo nikoho nenutí, aby si tam šel sednout. To že by se nemělo kouřit na zastávkách, koncertech atd. je logické. Ale hospod je hromada a jen čas ukáže, kam budou lidi více chodit.

A takový ty pindy o tom, že když se mi něco nelíbí, ať si na to hned založím firmu, jsou naštěstí liché...nekuřáckých hospod je dost, takže možnost výběru je.

0 0
možnosti

Danny boy

7. 5. 2011 7:31
Re: Proč zakazovat ???

Proč zakazovat? Protože just půjdu do tý zakouřený putyky, abych si ověřil, že jsem mnohem lepší člověk než ti závislí ubožáci a pak zvednu prapor a jdu do boje za spravedlivou věc ;-D. A navíc jsem natolik omezenej, že nepochopím, že se mají likvidovat příčiny (výrobci) a nikoliv následky (kuřáci).

0 0
možnosti
J

JánDvorák

7. 5. 2011 6:53
Martin Šinkovský

nech nás nadprirodzené sily ochraňujú od takých ako ste vy.

0 0
možnosti

Danny boy

7. 5. 2011 7:33
Re: Martin Šinkovský

Svatá pravda. Jen aby to ty nadpřirozené síly zvládly, takových je víc než zdrávo.

0 0
možnosti
P

pissflapslover

7. 5. 2011 5:37
tak zakazte i chlast

Zabiji,nici rodiny a koralkove smrdiRv

0 0
možnosti
C

crutov

7. 5. 2011 4:11
Bezpředmětný kidy...

Až se nebou prodávat (obecně) cigára, tak se nebude hulit... Takže jestli boj, tak proti koncernům, ne kanjpám... Good luck! ;-)

0 0
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

7. 5. 2011 8:01
Re: Bezpředmětný kidy...

Obávám se že ani to nepomůže. On se tabák dá pěstovat i v našich zeměpisných šířkách. Není to žádný zázrak, ale jde to. Jeho další zpracování není jednoduché, ale jsme známi jako národ zahradkářů a kutilů, takže máme šanci dopadnout jen jako Amerika v době prohibice.

Marjánka také není dovolená a dnes najdete více puberťáků co ji již okoušejí než tabákových kuřáků.

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

7. 5. 2011 4:07
Neskutečná úleva

jedna z mnoha věcí, co na Austrálii miluji, je to, že jsem v Sydney po pěti měsících ještě ANI JEDNOU nesmrděl po návštěvě pubu nebo klubu cigaretami. Nikde, v žádném pubu, totiž není povoleno kouření uvnitř. Člověk jde do heavy metalovýho klubu v St. James hotelu na Castlereagh street, uvnitř vidí dým a trochu mlhavo a myslí si, že zas bude pěkně smrdět. A ono kulový, je to dým umělej, co maximálně tak zarazí nos, je smrad z rozlizého chlastu :). Tohle prostě miluju, MILUJU.

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

7. 5. 2011 7:58
Re: Neskutečná úleva

Já totéž v Kanadě.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

7. 5. 2011 1:19
Jabloneckým a tedy mým sousedům

Už jste přišli o LIAZ tím o tisíce dobře placených míst, už Vaše město přišlo o bižuterní výrobu a z budov, kde se vyráběla jsou ruiny.Vy jste si mysleli, že to tím končí? Omyl, teď Vám zakážou kouřit v hospodách a putykáři to zavřou. Ona už je obrovská legrace, že ve čtvrtích nestaví vlak a kdo si nevystoupí na hlavním nádraží, tak ho zaveze vlak za město. Vaše pobavená sousedka L.U.

0 0
možnosti
VB

ouagadougou

7. 5. 2011 0:27
kuřácké vs. zahulené

vcelku mi nevadí kuřácké hospody, když mají slušně řešenou ventilaci. bohužel je ale velká část českých hospod nejen kuřáckých, ale také zahulených a v ten okamžik nezbývá než hlasovat nohama. zrovna před pár dny jsem odešel z hospody, kde pingl moc nechápal rozdíl mezi "kuřácká" a "zahulená". a se mnou šest dalších lidí, takže celková ztráta rozhodně v řádu tisíců. doporučuji všem, protože jen to donutí provozovatele těchto podniků investovat do zlepšení prostředí, které je nedůstojné a nepříjemné pro hosty i pro personál.

0 0
možnosti
PP

Polemik

7. 5. 2011 0:26
Zákazy, zákazy, zákazy....

To bude prima svět...sterilní...zaručeně zdravý...a podle optimálních norem.

Doporučuji zavést i normy proti přežírání...žádné individuální choutky...ale příděly...normované  a zaručeně zdravé. Nechci aby mě obtěžoval pohled na nechutné  tlusťochy, nechci čichat jejich upocený smrad, nechci doplácet na léčbu jejich neduhů! Doporučuji maximální povolenou váhu 90 kg!

0 0
možnosti
PN

viglib

7. 5. 2011 0:14
Koureni by se melo zakazat vsude

Tedy i venku. Jediny prostor, kde bych ho povolil, je doma. Zastanci kuraku a jejich domnelych prav sice budou vzdycky placat nesmysly, ale nakonec se zakazu alespon ve vsech verejnych vnitrnich prostorach dockame. Ten trend se proste neda zastavit.

0 0
možnosti
ST

b1s1t

7. 5. 2011 0:37
Re: Koureni by se melo zakazat vsude

Proč?

Jaký je problém s tím, aby existovaly veřejné kuřárny (kluby) či veřejné opiové čajovny, kde by se úplně normálně prodávala narkotika vyškoleným personálem? Kdo chce soukromě či organizovaně tropit něco se svým zdravím, ať si tak dělá. (Ovšem s patřičným malusem na zdravotním pojištění.)

Ale rozhodně by do toho neměl zatahovat své příbuzné nebo dokonce děti (děti nemají možnost volby - pro případ kouření čehokoli doma) či dokonce nezúčastněné osoby (chodci by neměli být omezováni či ohrožováni jen proto, že jejich veřejná cesta vede okolo nějakého narkomana).

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

6. 5. 2011 23:55
A co vám brání

založit si nekuřácký podnik? Máte na to svaté právo. Když je po nich taková poptávka, tak určitě vyděláte. BTW Myšlenka, že se uvnitř kouřit nesmí a má se chodit ven, je naprosto absurdní. Vnitřní prostor se dá ventilovat a čistit, ale lidi na chodníku kouří všem pod nos a vyhazují vajgly. Ne nadarmo je to v Japonsku přesně obráceně - kuřáci tam mají budky a venku se kouřit nesmí.

0 0
možnosti
PN

viglib

7. 5. 2011 0:26
Re: A co vám brání

Vy pokazde, kdyz se Vam neco nelibi, zakladate vlastni firmu? :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2053x
Jeden z autorů večerníčku Krysáci. Proplouvač různými médii - elektronickými i těmi tištěnými. V současnosti nejvíc zaměstnán portálem Vše o vaření, kde je šéfredaktorem.